Παραμυθομιλήματα παραμυθολογήματα

Μια ολοκαίνουργια εκπομπή με τίτλο “Παραμυθομιλήματα Παραμυθολογήματα” ξεκινά.  Με θέματα το λαϊκό πολιτισμό, το λαϊκό παραμύθι, τη λογοτεχνία σχεδιασμένη με πολλή αγάπη και μεράκι έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα από τη φιλόξενη συχνότητα του ιντερνετικού ραδιοφώνου SUN – RADIO.
Το SUN – RADIO στηρίζει τις τέχνες και τον πολιτισμό και εντάσσει στο δυναμικό του σταθμού του και την εκπομπή “Παραμυθομιλήματα Παραμυθολογήματα”. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα ασχολούμαστε με θέματα που άπτονται του λαϊκού πολιτισμού (θρύλους, μύθους, τραγούδια, ήθη, έθιμα, παροιμίες, γνωμικά, παραδόσεις και πολλά μα πολλά παραμύθια), βιβλία, νέες κυκλοφορίες, θα παίζουμε παιχνίδια, θα κάνουμε συνεντεύξεις και θα ακούμε όμορφη μουσική!
Μείνετε συντονισμένοι και δε θα χάσετε. Σας περιμένω όλους και όλες κάθε Κυριακή στις 6 ώρα με πολλή χαρά και ανυπομονησία! Να μπαίνετε και στο chat του σταθμού για να επικοινωνούμε άμεσα μαζί.
Κοπιάστε!
Μπορείτε να ενημερώνεστε και από την επίσημη σελίδα του sun radio, αλλά και από την ομώνυμη ομάδα “Παραμυθομιλήματα Παραμυθολογήματα”!
Σας ευχαριστώ!
Posted in Αφηγήσεις, Δημοσιεύσεις, Δραστηριότητες.